Onze speerpunten

Innoveren

Dankzij onze jarenlange ervaring en unieke praktische kijk op processen is ATB Nederland enorm innovatief in het toepassen van onze producten. Uw probleem is onze uitdaging, waarin wij er alles aan doen om voor u de optimale oplossing te verzorgen.

Duurzaam

Bij ATB Nederland zit duurzaamheid in ons DNA. Om te beginnen zijn nagenoeg al onze producten circulair en op maat gemaakt voor uw proces. Dit voorkomt overdimensionering waardoor verspilling wordt tegengegaan. Maar het zit niet in onze producten alleen. Het komt terug in onze hele bedrijfsvoering waarin de P’s People, Planet, Profit leidend zijn. En dat al vanaf onze oprichting. Dit heeft in 2014 zelfs geleid tot de benoeming van ATB Nederland als “Het duurzaamste bedrijf van Drenthe” en parel van de regio Zwolle.

Persoonlijk

Persoonlijke service is voor ons enorm belangrijk. Onze slogan luidt niet voor niets “Techniek met een menselijk gezicht”. Wij geloven in heldere communicatie zonder poespas. Bij ATB Nederland is uw succes ons succes, wij kijken er daarom ook naar uit om met u samen te werken!

Erik LokkersDirecteur
"Uw probleem is mijn uitdaging, ik hoor dan ook graag van u"

Sinds de oprichting van ATB Nederland in 1988 ben ik al werkzaam bij het bedrijf. In deze periode heb ik veel praktijkervaring opgedaan, naast natuurlijk een enorme productkennis. Vervolgens heb ik in 1997 samen met mijn vrouw Gentia Lokkers het bedrijf overgenomen.

Binnen het bedrijf ben ik de specialist op het gebied van ontwatering en voedingspompen. Ook kan ik u alles vertellen over de reiniging van gas en lucht, onze nieuwste productgroep. Bij grote samengestelde projecten ben ik de projectleider.

 

Gentia LokkersDirecteur
"Innovatieve en duurzame oplossingen met een perfect eindresultaat, daar gaan wij voor"

Naast directrice van ATB Nederland, ben ik in het bedrijf de grote aanjager op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Ik vind dan ook de grootste uitdaging in het bereiken van het perfecte eindresultaat met zo min mogelijk middelen en verspilling. Hiervoor ben ik altijd op zoek naar verbeteringen van onze producten en de laatste ontwikkelingen op de markt.

Naast dit alles ben ik ook verantwoordelijk voor de administratie en het VCA* kwaliteitssysteem. Ook ben ik zeer betrokken bij de ENVAQUA en WaterAlliance waar ATB Nederland bij aangesloten is. Hierdoor ben ik regelmatig te vinden op beurzen en bijeenkomsten.

 

 

 

Hauke LokkersVerkoper
"Persoonlijke communicatie en samenwerking, daar geloven wij in"

Sinds februari 2017 ben ik werkzaam bij ATB Nederland als verkoper. Als zoon van Erik en Gentia heb ik natuurlijk veel meegekregen van de activiteiten van ons bedrijf. Bij ATB Nederland ben ik gespecialiseerd in de verkoop van roerwerken. Op korte termijn zullen hier ook onze andere producten bij komen. Hiervoor mag ik naast mijn opleiding binnen het bedrijf diverse trainingen gaan volgen bij onze fabrikanten.

Daarnaast hou ik mij bij ATB Nederland ook bezig met de marketing en communicatie, met als resultaat bijvoorbeeld deze website.