Home

ATB Nederland staat ondanks coronavirus voor u klaar

De impact van COVID-19 is voor iedereen enorm groot. Ook in deze bijzondere tijden staan wij voor u klaar. Om dit mogelijk te maken hebben wij een plan in werking hebben gesteld waardoor onze medewerkers veilig kunnen werken en zo de continuïteit van onze dienstverlening kunnen garanderen. Daar vertellen we u graag meer over.

Hoe beschermen we onze medewerkers?
Naast dat wij alle maatregelen van het RIVM en de GGD volgen. Werken onze werknemers waar dit kan thuis en is ons kantoor gesloten voor bezoekers.
Alle reguliere onderhoudsafspraken t/m 6 april worden verplaatst, onze TD neemt contact met u op zodra het weer mogelijk is een nieuwe afspraak in te plannen. In het geval van calamiteiten staan wij paraat en kijken wij hoe we dit samen met u op kunnen lossen.
Externe afspraken worden per telefoon/videoconferentie gedaan. Indien dit niet mogelijk is, worden deze verplaatst en een nieuwe afspraak wordt ingepland zodra dit mogelijk wordt geacht.

Hoe kunnen we u blijven helpen?
Gelukkig beschikken we over goede technologie waardoor thuiswerken voor vrijwel iedereen mogelijk is. Dit wil zeggen dat onze medewerkers telefonisch als via mail bereikbaar zijn. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen. Ook goed om te weten: onze levertijden zijn nog onveranderd, ook bij nieuwe componenten.

Natuurlijk volgen wij de ontwikkelingen op de voet. Mocht dit veranderingen geven in ons beleid hoort u dit van ons.

Samen gaan we er voor!

Andere nieuws
22 januari 2024Hou jij van sleutelen? Dan is ATB op zoek naar jou!

Bij ATB Nederland zijn wij per direct op zoek naar een Servicemonteur Buitendienst. Wie zijn wij? Al sinds...

20 december 2021ATB Nederland is verhuisd en tijdelijk gesloten tijdens de feestdagen

Per 01-12-2022 is ons nieuwe adres: Eeser Boulevard 21, 8332 VM Steenwijk. Wegens de feestdagen zijn wij gesloten...

Nieuwsoverzicht