Home

ATB Nederland staat ondanks coronavirus voor u klaar

De impact van COVID-19 is voor iedereen enorm groot. Ook in deze bijzondere tijden staan wij voor u klaar. Om dit mogelijk te maken hebben wij een plan in werking hebben gesteld waardoor onze medewerkers veilig kunnen werken en zo de continuïteit van onze dienstverlening kunnen garanderen. Daar vertellen we u graag meer over.

Hoe beschermen we onze medewerkers?
Naast dat wij alle maatregelen van het RIVM en de GGD volgen. Werken onze werknemers waar dit kan thuis en is ons kantoor gesloten voor bezoekers.
Alle reguliere onderhoudsafspraken t/m 6 april worden verplaatst, onze TD neemt contact met u op zodra het weer mogelijk is een nieuwe afspraak in te plannen. In het geval van calamiteiten staan wij paraat en kijken wij hoe we dit samen met u op kunnen lossen.
Externe afspraken worden per telefoon/videoconferentie gedaan. Indien dit niet mogelijk is, worden deze verplaatst en een nieuwe afspraak wordt ingepland zodra dit mogelijk wordt geacht.

Hoe kunnen we u blijven helpen?
Gelukkig beschikken we over goede technologie waardoor thuiswerken voor vrijwel iedereen mogelijk is. Dit wil zeggen dat onze medewerkers telefonisch als via mail bereikbaar zijn. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen. Ook goed om te weten: onze levertijden zijn nog onveranderd, ook bij nieuwe componenten.

Natuurlijk volgen wij de ontwikkelingen op de voet. Mocht dit veranderingen geven in ons beleid hoort u dit van ons.

Samen gaan we er voor!

Andere nieuws
20 december 2021ATB Nederland gaat verhuizen!

Per 30-12-2021 is ons nieuwe (tijdelijke) adres: Roomweg 6a, 8334 NR Tuk. Wegens de verhuizing (en feestdagen) zijn...

15 december 2020ATB Nederland trotse finalist KvK Innovatie Top 100 2020

Uit ruim 400 inschrijvingen is ATB Nederland door de Kamer van Koophandel verkozen om deel uit te maken...

Nieuwsoverzicht